Over ons

Een begrip in Utrecht

In 1990 is Hoveniersbedrijf Ed Bos ontstaan vanuit een jarenlange liefde voor het vak. Onze visie: ‘service, kwaliteit en vakmanschap koppelen aan een scherpe prijs’ bleek een schot in de roos. Zo is Hoveniersbedrijf Ed Bos inmiddels een gevestigde naam in de provincie Utrecht en daarbuiten.

Van eenmanszaak tot professioneel tuinbedrijf
In de loop der jaren is Hoveniersbedrijf Ed Bos uitgegroeid van een éénmanszaak naar een volwaardig bedrijf met een aantal medewerkers. Zo kunnen wij u als klant nu adequaat, flexibel en volledig voorzien van alles wat met tuinen te maken heeft.

U staat voorop
Bij alle werkzaamheden van Hoveniersbedrijf Ed Bos staan uw wensen centraal. Of het nou om een eenvoudige bloemborder of een totale tuinmetamorfose gaat: Hoveniersbedrijf Ed Bos laat uw dromen in vervulling gaan. Daarbij verliezen wij nooit de kwaliteit en creativiteit uit het oog verloren met als resultaat unieke en eigentijdse tuinen

Voor particulieren én bedrijven
Hoveniersbedrijf Ed Bos bedient zowel particulieren als bedrijven. Zo hebben wij niet alleen ervaring met de aanleg en het onderhoud van tuinen, maar voeren wij ook grootschalige projecten uit zoals gespecialiseerde grondwerkzaamheden, de aanleg van parkeervoorzieningen, en de groenvoorziening van bedrijfsterreinen en kantoorpanden.

Onze kennis is breed, ons vakmanschap groot. Kijk verder op deze website en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Laat u inspireren!

 

Tuinaanleg

Tuinaanleg verzorgd door Hoveniersbedrijf Ed Bos. Net, gedegen en efficiënt leveren wij tuinen op waar u zich gelukkig kunt voelen.

  Lees verder

Tuinonderhoud

Tuinonderhoud verzorgd door Hoveniersbedrijf Ed Bos! Wilt u een professioneel onderhouden tuin? Wij staan voor u klaar.

  Lees verder

Boomverzorging

Boomverzorging door Hoveniersbedrijf Ed Bos! Met onze erkende boomchirurg voeren wij verantwoord en kundig snoei- en kapwerkzaamheden uit.

  Lees verder

Tuinontwerp

Hoveniersbedrijf Ed Bos heeft de creativiteit in huis om uw droomtuin te realiseren.

  Lees verder