Tuinaanleg

Tuinaanleg verzorgd door Hoveniersbedrijf Ed Bos.

Hoveniersbedrijf Ed Bos, gevestigd in Nieuwegein heeft ruim twintig jaar ervaring in de tuinaanleg in de regio Utrecht die zich vertaalt naar tot in de puntjes afgewerkte tuinen. Net, gedegen en efficiënt leveren wij tuinen op voor zowel particulieren als bedrijven.

Met onze materiaalkennis en korte lijnen naar leveranciers kunnen wij u uitgebreid adviseren zodat u de mooiste planten, het beste hout, en de passende tegels heeft. Bovendien onderscheiden wij ons met onze ervaring in sierbestrating, zodat we uw tuin een speels en uniek karakter kunnen geven.

Vrijblijvend komen wij bij u langs om uw wensen en de mogelijkheden voor uw tuin te bespreken. Indien gewenst kunnen wij daarnaast onze tuinarchitecte inschakelen voor een uitgewerkte ontwerptekening.

Hoveniersbedrijf Ed Bos verzorgt graag de tuinaanleg voor u!

Tuinaanleg

Tuinaanleg verzorgd door Hoveniersbedrijf Ed Bos. Net, gedegen en efficiënt leveren wij tuinen op waar u zich gelukkig kunt voelen.

  Lees verder

Tuinonderhoud

Tuinonderhoud verzorgd door Hoveniersbedrijf Ed Bos! Wilt u een professioneel onderhouden tuin? Wij staan voor u klaar.

  Lees verder

Boomverzorging

Boomverzorging door Hoveniersbedrijf Ed Bos! Met onze erkende boomchirurg voeren wij verantwoord en kundig snoei- en kapwerkzaamheden uit.

  Lees verder

Tuinontwerp

Hoveniersbedrijf Ed Bos heeft de creativiteit in huis om uw droomtuin te realiseren.

  Lees verder